Elektriker Åkersberga

El, tele, data & larm

Tjänster

ELEKTRIKER I ÅKERSBERGA MED MERVÄRDE

Att välja oss som din elektriker i Åkersberga ger dig ett antal fördelar. Vi erbjuder nämligen en rad relaterade tjänster som såväl företagare och privatpersoner kan har nytta av.

Säkerhetssystem

Få mer trygghet med hjälp av våra säkerhetssystem. Vi tar fram anpassade säkerhetslösningar inom passage- och inbrottskontroll samt brandskydd. Utöver larmsystsem går det även att få säkerhetskameror (CCTV) och sensorer av olika slag. Det finns även möjlighet att få serviceavtal och att hyra anläggningar vid behov.

Data- & Tele-system

Om du driver företag vet du hur viktigt det är att ha effektivt fungerande system för data och telefoni. Vi projekterar och installerar såväl fibernät som kopparledningar för att ge dig de nätverkslösningar du behöver. Vi har erfarenhet av installation av mycket stora och komplexa företagsanläggningar men kan självklart även hjälpa villaägaren som vill ha ett fast inbyggt nätverk.

Brandskydd

Vi brandsäkrar byggnader i samarbete med Brandbolaget i Stockholm. Passiva brandskydd såsom brandskyddsmålning, brandtätning och anpassad brandskyddsisolering ger mer trygghet i dina byggnader. Kontakta oss för mer information.

Anlita oss för trygga elsystem i Åkersberga!