Tjänster

ELEKTRIKER I ÅKERSBERGA MED MERVÄRDE

Att välja oss som din elektriker i Åkersberga ger dig ett antal fördelar. Vi erbjuder nämligen med än bara enkla installations- och servicearbeten inom el. Nedan hittar du några tjänster som både privatpersoner och företag kan ha nytta av. 

Byggström

Vid nybyggen och renoveringar brukar det behövas provisorisk byggström som tillhandahåller el till byggmaskiner, belysning, byggfläktar med mera. Vi sätter upp det system ni behöver så att arbetet kan fortgå fram till att det är dags att koppla på den fasta elinstallationen i byggnaderna.

Nätverk & säkerhet

Vi hjälper dig med allt från installation av säkerhetskameror till företaget och larm till villan till nätverksinstallationer och utrustning för smarta hem.

Företag behöver ha ett effektivt fungerande system för data och telefoni. Vi projekterar och installerar såväl datanät som kopparledningar för att ge dig de nätverkslösningar du behöver. Vi har erfarenhet av installation av mycket stora och komplexa företagsanläggningar men kan självklart även hjälpa villaägaren som vill ha ett fast inbyggt nätverk.

Med vår breda erfarenhet kan vi ta oss an installations- och servicearbeten för många typer av säkerhetssystem så att ni får den utrustning som behövs på plats.

Anlita oss för trygga elsystem i Åkersberga!