Elektriker Åkersberga

El, tele, data & larm

Om oss

Vi är ett företag som specialiserar sig på elinstallation, säkerhetsprodukter och brandskydd. Sedan vi satte igång vår verksamhet år 2005 i Solna har vi vuxit till ett företag med runt 40 anställda och täcker nu in stora delar av Storstockholm i vårt verksamhetsområde. Vi har vårt huvudkontor i Arenastaden i Solna, ett kontor på Östermalm och ett i Åkersberga.

Med ett tjugotal fullständigt utrustade servicebilar har vi möjlighet att komma ut med kort varsel och kan snabbt lösa de flesta ärenden inom installation och service.

Förutom gängse elinstallationer och elservice erbjuder vi även tjänster inom telefoni, datalösningar och larminstallation.

Vi tar på oss uppdrag både som totalentreprenörer och som utförandeentreprenörer, kan hjälpa till vid projektering och konstruktion, utför energimätningar och erbjuder rådgivning och konsultation inom våra arbetsområden.

Våra anställda täcks av Installationsavtalet - svenska elektrikerförbundets kollektivavtal.

Referenser

Nedan hittar du några av våra referenser. Fler kan fås på begäran. Utöver våra kunder inom företag och bostadsrättsföreningar har vi givetvis utfört ett stort antal arbeten åt privatpersoner.

Kvarteret Sparrisen Ombyggnad av 110 lägenheter i stomrent tillstånd - förläggning av elkablar, data- och antennkablar samt värmekablar med mera.

Kvarteret Garnisonen Ombyggnad av kontor åt företaget Nespresso - installation av el-, tele-, data- och fibernät som underentreprenörer åt Skanska AB.

Huddinge Sjukhus Nyinstallation av brandlarm i en byggnad samt komplettering av brandlarm i annan byggnad.

Kvarteret Villastråket Samordning och installation av elsystem i nybyggda radhus.

Anlita oss för trygga elsystem i Åkersberga!