Elektriker

Elektriker - ett mångsidigt yrke

Elektrikeryrket är ett mångsidigt sådant då det är en stor mängd olika system som styrs av elektricitet i våra hem och på våra arbetsplatser. Här tar vi upp några av de vanligaste uppgifter som vi brukar få rycka ut och hjälpa våra kunder i Åkersberga med.

Felsökning Det händer allt som oftast att det uppstår bruten kontakt, glapp, att säkringar går konstant eller att lampor exploderar utan att man vet varför. Då är det bara att du ringer oss så kommer vi ut och felsöker dit elsystem för att hitta orsaken och åtgärda den.

Reparation och service Byten av eluttag, strömbrytare och armaturer hör till de uppgifter som vi utför dagligen. Ett elsystem bör hållas uppdaterat och i gott skick. Om något har blivit slitet eller om det uppstår sprickor i skyddshöljen och liknande är det alltid bäst att byta ut delarna för att förebygga olyckor.

Byte av föråldrade kablar, uppdatering av säkringsskåp och elcentraler utför vi ofta i äldre bostäder och företagslokaler. Det ställs allt högre krav från exempelvis försäkringsbolag på att dina elinstallationer ska hålla en modern standard, men det handlar givetvis främst om din egen säkerhet. Hör av dig till oss om du känner dig osäker så kommer vi ut och tittar och ger dig förslag på de åtgärder som kan behövas.

Nyproduktion & tillbyggnad Om du ska bygga ett nytt hus eller nya lokaler till företaget behöver du givetvis professionella eldragningar. Vi hjälper dig med allt från planering till utförande. Boka in ett möte med oss så går vi igenom dina behov och tar fram ett kostnadsförslag. Tack vare våra breda kunskaper inom belysning, nätverkslösningar och säkerhet kan vi kanske hitta system som du inte visste fanns, men som du kan ha stor nytta av i din vardag. Vi visar vad som är möjligt och du väljer!

När familjen eller företaget växer kan det hända att även elsystemet behöver utökas. Vi hjälper till att omdimensionera elcentraler och lägga till kapacitet där det behövs.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster som elektriker i Åkersberga.

Anlita oss för trygga elsystem i Åkersberga!